English version
Офіційне нагородження переможців конкурсів, які проходили в Сумській міській територіальній громаді, в рамках відзначення Днів Сталої енергії

     24 жовтня 2022 року відбулося офіційне нагородження переможців конкурсів, які проходили в Сумській міській територіальній громаді, в рамках відзначення Днів Сталої енергії.

     Учасники конкурсу «Енергоменеджер на «мінімалках»!» оцінювали енергоспоживання своєї оселі, обстежували помешкання та презентували заходи щодо зменшення споживання енергоресурсів. Роботи оцінювались за п’ятибальною системою за критеріями: повнота наданої інформації, якість заповнення звіту, достовірність наданих показників енергоощадності, результативність впроваджених заходів з енергозбереження (логічність стратегії/ висновку).

Переможці:

Номінація 5-8 класи

І місце – Оксана ГУТЕНКО, 6 клас

ІІ місце – Анна ВАСИЛЕГА, 6 клас

ІІІ місце – Ольга ПОДОЛЬСЬКА, 8 клас

Номінація 9-11 класи

І місце – Даніл ТКАЧЕНКО, 9 клас

ІІ місце – Поліна ЗАХАРКІНА, 9 клас

ІІІ місце – Артем РОМАНЕНКО, 9 клас

     Конкурс «Цифровізація Eco App» передбачав створення інтерактивного додатку з екологічної тематики.

     Переможцем стала студентка Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка Альона ШКУРАТ, яка розробила еко-додаток «Ґрунти та корисні копалини». Додаток створений з метою покращення якості оцінювання учителем і закріплення знань учнями за темами: «Ґрунти» та «Корисні копалини», розвитку пам’яті та мислення, виховування естетичного сприймання об’єктів природи. Додаток розрахований на учнів 4 класу.

     Переможців особисто привітав Секретар Сумської міської ради Олег РЕЗНІК: «Мені дуже приємно бачити у цьому залі яскравих представників покоління розумних, креативних людей. Щира подяка батькам в їхньому бажанні бачити своїх дітей успішними. Дійсно, у такий нелегкий для нашої країни час ми находимо змогу підтримати прогресивну молодь, яка, я впевнений, націлена зробити нашу Україну енергонезалежною та кліматично нейтральною. Сьогодні ми вітаємо вас, з невеликою, але такою важливою перемогою заради відновлення нашої держави».