English version
Відбулося розкриття тендерних пропозицій за проєктом "Оновлення рухомого складу КП "Електроавтотранс" СМР"

У рамках подальшої реалізації проєкту «Міський громадський транспорт України» 10 лютого 2020 року в приміщенні комунального підприємства «Електроавтотранс» Сумської міської ради відбулося розкриття тендерних пропозицій за проєктом «Оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» в м. Суми, що передбачає придбання нових тролейбусів за рахунок кредитних коштів Європейського інвестиційного банку.

Свої пропозиції для розгляду подали два учасники: ДП «Автоскладальний завод №1 Публічного акціонерного товариства «Акціонерної компанії «Богдан Моторс» і Консорціум ВАТ «Керуюча компанія холдінгу «Белкоммунмаш» та ТОВ «БКМ-Україна».

Розкриття тендерних пропозицій  відбулося у присутності представників компанії Egis Ukraina, що надає міжнародну технічну підтримку відповідно до Меморандуму між Європейським інвестиційним банком та Міністерством інфраструктури щодо залучення технічної допомоги на реалізацію проекту «Міський громадський транспорт України».

Оскільки закупівлі проводяться за процедурою міжнародних конкурсних торгів, то оцінювання пропозицій відбуватиметься за рядом критеріїв, серед яких ціновий критерій є вагомим, але не вирішальним.