English version
Програма управління Шведського інституту Північної та Східної Європи

Ви амбітний та інноваційний лідер, який хоче навчитися подолати розрив між бажанням і дією щодо сталого розвитку? Тоді приєднуйтесь до Програми управління Шведськими інститутами 2022.

Прийом заявок до 13 лютого

У світі, який стикається з невідкладними та значними людськими, соціальними та екологічними проблемами, ми знаємо, що є багато людей, які хочуть зробити свій внесок у позитивні фундаментальні зміни. 

Бути частиною «трансформації сталого розвитку» — це один із способів, за допомогою якого окремі люди можуть зробити реальні зміни – для бізнесу, громад та для планети. Ми запрошуємо амбітних та інноваційних лідерів із Північної та Східної Європи, які хочуть навчитися  подолати розрив між  бажанням  та  дією  щодо сталого розвитку, приєднатися до нас у рамках Шведської програми управління інститутами 2022 року та працювати у співпраці з однодумцями у своїх регіону, щоб допомогти подолати ці проблеми та привести свій бізнес до успіху за допомогою стійких методів ведення бізнесу. Тому що швидкість і масштаби змін, яких вкрай потребує світ, не можуть бути досягнуті окремо.

Визнаючи важливість цього глобального виклику, цілі сталого розвитку (ЦСР) були створені для визначення глобальних пріоритетів і прагнень до 2030 року. Бізнес-спільнота відіграє важливу роль у реалізації ЦСР та у створенні кращого майбутнього для всі. 

У Шведському інституті ми створили унікальну програму розвитку, яка об’єднує людей з різних країн Північної та Східної Європи в посиленому середовищі співпраці, де вони можуть спільно створювати рішення між бізнесом та іншими організаціями сектору у вашій країні, які мають реальні шанси успіх. 

Програма управління шведськими інститутами (SIMP) пропонує вам перевірені інструменти та знання від експертів, які можуть допомогти вам поставити стійкість у серце вашої стратегії та вивести ваше лідерство на новий рівень. Програма заснована на видатній позиції Швеції в галузі інновацій та сталого бізнесу – та її зв’язку з глобальною економікою.   

Основним результатом програми є те, щоб кожен учасник розробив та втілив в життя виклик сталості , орієнтований на дії  . Ви сформулюєте його на основі потреб вашої організації  та її зацікавлених сторін.

Онлайн-програма діє з  травня по листопад 2022 року . Він включає в себе коучинг, інтерактивні семінари та лекції, а також зустрічі з представниками компаній та організацій Швеції. SIMP – це складна та інтерактивна програма, яка вимагає вашої активної участі та внеску. Це  не  серія односторонніх лекцій.   

Докладніше: https://cutt.ly/hOkvY0E