English version
Відбувся щорічний конкурс "ЕкоКрос"

У рамках Програми охорони навколишнього середовища Cумської міської територіальної громади у місті Суми відбувся щорічний конкурс "ЕкоКрос", ініційований "Агенцією промоції Сум" за сприяння Департаменту фінансів, економіки та інвестицій СМР.

На цьогорічному "ЕкоКросі" команди-учасниці прийняли виклик - зібрати якомога більше сміття протягом однієї години вздовж річки Сумки по вулиці Луговій. За цей час 9 команд по 5 учасників зібрали 930,4 кілограми сміття. Активно долучилася до заходу і команда Департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради.

Організатори висловлюють щиру подяку ТОВ "Сервісресурс" за оперативний вивіз сміття, а також вдячність усім учасникам за їхній вагомий внесок у покращення санітарного стану міста, у тому числі прибережної смуги.

Цей захід ще раз нагадав про важливість колективних зусиль у збереженні довкілля та подарував містянам надзвичайно позитивний приклад того, як спільні дії можуть мати великий вплив на збереження нашого навколишнього середовища.