English version
Школа європейських студій запрошує українських студентів на 5-денне навчання
Представництво ЄС організовує набір учасників на 14-у сесію Школи європейських студій. Захід відбудеться 18-22 листопада 2015 року у м. Ірпінь. Школа дасть можливість студентам та випускникам ВНЗ:
  • дізнатися більше про ЄС від найкращих українських та європейських фахівців;
  • ознайомитися з ключовими сферами відносин України з Європейських союзом, а саме з економікою, політикою, безпекою, енергетикою та ін.
  • поспілкуватися з представниками інституцій ЄС, а також провідними експертами та науковцями.
Учасниками заходу можуть стати студенти, які навчаються на останніх курсах, випускники українських ВНЗ, які закінчили навчання не більше 3 років назад із Київської, Житомирської, Вінницької, Чернігівської, Сумської, Полтавської та Черкаської областей. При відборі учасників пріоритет надаватиметься випускникам або студентам, які навчаються за спеціальностями міжнародні відносини, право, політологія, економіка, фінанси, соціологія, журналістика, історія, філософія, культурологія. Для участі необхідно заповнити онлайн-анкету до 1 листопада 2015 року включно. Посилання на анкету - https://goo.gl/wpLzJp. За додатковою інформацією щодо участі у відборі кандидатів можна звертатися до Ірини Мовчан, ел. адреса imovchan@cure.org.ua, тел. 097-321-47-30.