English version
Програма малих грантів фонду BEARR Trust (Дедлайн-1 лютого 2019 року)

BEARR з радістю повідомляє про прийом заявок НКО, волонтерських асоціацій та інших некомерційних організацій в свою програму малих грантів на 2019 рік. Подробиці представлені нижче.

Сфери охоплення програми в 2018 р:

           - Проекти, що працюють над вирішенням проблеми насильства по відношенню до жінок і дівчат в Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Молдові, Росії, Таджикистані, Туркменістані, Україні та Узбекистані.

Фонд може проявити зацікавленість в підтримці більш ніж однієї ініціативи за допомогою даної програми, в зв'язку з чим запрошуються заявки на фінансування в обсязі до трьох тисяч фунтів стерлінгів. Гранти присуджуються за принципом відповідності і не будуть перевищувати 50% від загального бюджету проекту.

Заявники повинні представити статті витрат в фунтовому обчисленні, але виплати можуть здійснюватися в фунтах стерлінгів, доларах США або євро, за курсом на день переказу, виходячи з доцільності для одержувача, який несе витрати по конвертації валюти. Проекти зазвичай повинні бути здійснені протягом 6 місяців з моменту отримання фінансування. BEARR Trust залишає за собою право на незалежну оцінку будь-якого проекту, що фінансується.

Будь ласка, скачайте:

Форма завки ПМГ
Правила та рекомендації длшя участі в ПМГ
Звіряльний лист ПМГ
 

Цілі програми:

Програма малих грантів 2019 року націлена на підтримку НКО, волонтерських асоціацій та інших некомерційних організацій, що працюють для запобігання і обмеження насильства по відношенню до дівчат і жінок, або надають підтримку жертвам подібного насильства.

Програма націлена на стимуляцію:

  • Обміну досвідом та навчання серед НКО, які мають цілі, що відповідають програмі;
  • Більш широкого поширення найкращих практик;
  • Забезпечення співпраці і/або координації серед НКО та інших організацій, що працюють з цільовими групами;
  • Підвищення рівня поінформованості та залучення громадських організацій у вирішення програмних завдань;
  • Пропозиції інших, творчих підходів в досягненні цілей програми.
     

Хто може подати заявку на грант?

Приймаються заявки від НКО, волонтерських асоціацій та інших некомерційних організацій, що працюють в сферах певних для Програми Малих Грантів 2019 року в Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Молдові, Росії, Таджикистані, Туркменістані, Україні та Узбекистані.

Як подати заявку?

Заявник повинен заповнити Форму заявки ПМГ англійською мовою та надіслати на адресу електронної пошти thebearrtrust@gmail.com до 1 лютого 2019 р. В розділі «тема повідомлення" напишіть: SGS 2019 - bid - НАЗВА НКО. Якщо ви не впевнені в якості англійського тексту, ви можете подати російськомовну версію (але тільки в додаток до основної заявки англійською).

Заявка повинна бути представлена ​​не більше ніж на 2-х сторінках, і в ній має міститися інформація про вашу організацію, і будь-яку партнерську організацію, або декількох таких організацій, про суть і завдання вашого проекту відповідно до пунктів форми заявки.

Заявки, обсяг яких перевищує 2 сторінки до розгляду не приймаються. Ознайомтеся з правилами і рекомендаціями для участі в програмі, щоб уникнути поширених помилок, які можуть призвести до неможливості надання підтримки за вашою заявкою.

Критерії відбору успішних заявок:

Початковий відбір заявок буде заснований на наявності в них всієї необхідної інформації, ступеня відповідності завданням BEARR і перспективи сумлінного використання ресурсів.

BEARR не видає гранти на обладнання.

Щоб переконатися, що ваша заявка відповідає всім основним вимогам, будь ласка скористайтеся звіряльним листом, що додається.

Що відбувається після надходження заявки в BEARR Trust?

Фонд надішле повідомлення про отримання заявки. Якщо ви відправите заявку протягом останнього тижня відведеного терміну обігу, будь ласка проявіть терпіння, в цьому випадку на відправку повідомлення у нас може піти до тижня.

Для подальшого детального розгляду буде сформований список розгляду. BEARR зв'яжеться з заявниками у разі необхідності отримання додаткової інформації або уточнень. Відібрані заявки будуть розглянуті на підсумковому засіданні опікунської ради в квітні, незабаром після чого, фонд оголосить про те, які заявки отримають фінансування. Дані про отримання всіх грантів будуть опубліковані.

Всі заявники отримають електронною поштою:

  • повідомлення про надходження заявки,
  • повідомлення про присудження або не присудження гранту.

Через велику кількість заявок ми, на жаль, не можемо повідомляти про відхилення заявок.

Фонд дякує приватним особам, компаніям та фондам, які шляхетно пожертвували кошти на фінансування програми малих грантів BEARR в 2019-му році.

Питання:

Ви можете отримати роз'яснення до відправки заявки. Пишіть англійською, російською або українською мовою на адресу: thebearrtrust@gmail.com для Anna Lukanina-Morgan.