English version
Проєкт Інновації та Технології Європейської Легкої Промисловості (ELIIT)

Проєкт Інновації та Технології Європейської Легкої Промисловості
(проєкт ELIIT) спрямований на підтримку малих та середніх підприємств у галузях текстильного виробництва, виробництва одягу, виробів
зі шкіри та взуття з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності, допомагаючи їм інтегрувати нові технології в інноваційні продукти або продукти з високою доданою вартістю, виробництво та послуги.

 

Проєкт Інновації та Технології Європейської Легкої Промисловості сприятиме передачі інновацій та технологій, а також залученню на ринок нових інноваційних рішень. Ми досягаємо вищезазначених цілей, шляхом розробки конкретних допоміжних заходів для підвищення продуктивності, інтеграції ланцюжків доданої вартості та ефективного використання ресурсів.

 

Як Проєкт Інновації та Технології Європейської Легкої Промисловості може вас підтримати:

 

Проєкт обере 25 партнерських кооперацій між малими та середніми підприємствами у галузях текстильного виробництва, виробництва одягу, виробів зі шкіри та взуття та технологічними інституціями, готовими або майже готовими до впровадження інноваційних технологій у промисловому масштабі. Орієнтовно відбір триватиме від 12 до 18 місяців, протягом якого кожна партнерська кооперація отримає свої переваги.

  • 70 000 євро фінансової підтримки на розробку продукції або прототипів з високою доданою вартістю та рентабельністю;
  • Індивідуальна програма коучінгу та поради щодо покращення релевантності проєкту та ефективного використання ресурсів;
  • Нетворкінг та участь у семінарах / конференціях та виставках з метою покращення позиціонування товару на ринку, а також для встановлення зв’язків між партнерствами та учасниками галузі;
  • Захист прав інтелектуальної власності.

 

Кінцевий термін подання заявок: 17 березня 2020 року.

До 17.00 за Центральноєвропейським часом (CET).

 

Заявки приймаються лише англійською мовою.

Як подати заявку на участь у проєкті Інновації та Технології Європейської Легкої Промисловості

 

Щоб скористатися підтримкою проєкту Інновації та Технології Європейської Легкої Промисловості, малі та середні підприємства у галузях текстильного виробництва, виробництва одягу, виробів зі шкіри
та взуття та постачальники / власники інноваційних технологій повинні зареєструватися та подати заявку на електронну систему моніторингу (платформа Системи Управління Енергоспоживанням EMS).

Потенційні заявники можуть шукати партнерів на платформі
Системи Управління Енергоспоживанням EMS та заповнити свою заявку. Дізнайтеся більше про процес подання заявок, критерії участі, фінансову підтримку та інші переваги, а також службу підтримки проєкту Інновації та Технології Європейської Дегкої Промисловості, перейшовши за посиланням: https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/eliit/apply_en.