English version
Визначено виконавця розробки проектної документації по капітальному ремонту системи освітлення КУ Сумська ЗОШ № 20

У рамках реалізації проекту «Підвищення енергоефективності в освітніх закладах м. Суми» 07 квітня 2020 року було оголошено конкурс-запит цінових пропозицій з розробки проектної документації по капітальному ремонту системи освітлення КУ Сумська ЗОШ № 20 м. Суми по вул. Металургів, 71.

За час відведений на подачу цінових пропозицій в конкурсі-запиті було отримано чотири цінові пропозиції. За результатами розгляду пропозицій та додаткових перемовин з потенційними проектувальниками, які приймали участь у конкурсі, визначено виконавця робіт з розробки проектної документації по капітальному ремонту системи освітлення – ФОП Линник О.М.

Всім іншим учасникам дякуємо за участь.

Нагадаємо, що проект Європейського Союзу «Підвищення енергоефективності в освітніх закладах м. Суми» реалізовується в рамках другої фази Програми Європейського Союзу «Угода мерів – Демонстраційні Проекти». Термін виконання –  2018-2021 роки. Вартість проекту – 1 635,3 тис. євро, з яких грант від Європейського Союзу складає 1 144,7 тис. євро, а кошти міського бюджету – 490,6 тис. євро. Основна мета Проекту – зменшення споживання енергоресурсів будівлями трьох сумських шкіл №9, №7, №20, що забезпечить скорочення викидів CO2, а також підвищить рівень комфорту під час перебування учнів і персоналу в приміщеннях шкіл.