English version
Підведено підсумки конкурсу на кращу «Екологічну казку»

В рамках грантового проєкту Європейського Союзу «Підвищення енергоефективності в освітніх закладах м. Суми» в листопаді 2020 року серед учнів всіх сумських шкіл командою проєкту було організовано проведення конкурсу на кращу «Екологічну казку».

Конкурс проводився у двох вікових категоріях:

  • учні 1-4 класів;
  • учні 5-9 класів.

Варто відзначити, що даний конкурс викликав велику зацікавленість серед школярів, адже на розгляд конкурсному журі надійшло майже 100 робіт, тож було досить складно обрати тільки 6 переможців.

21 грудня найкращих казкарі, окрім відзнак, отримали призи від проєкту «Підвищення енергоефективності в освітніх закладах м. Суми»: спортивні еко-пляшки – за зайняте третє, парасольки з лед-ліхтариками – за друге та power-банки – за перше місце.

Переможці конкурсу на кращу «Екологічну казку» від грантового проєкту Європейського Союзу «Підвищення енергоективності в освітніх закладах м. Суми»

У віковій категорії учні 1-4 класів:

1 місце – Кравченко Гліб (3 клас, КУ НВК «ЗОШ І ст. – ДНЗ № 9 «Веснянка»)
«Пригоди в енергетичному королівстві»;

2 місце – Ковзік Кирило (3-А клас, ЗОШ І-ІІІ ст. №15 ім. Д. Турбіна)
«Як Протяги Тепло з дому вигнали»;

3 місце – Карась Олександр (3-А клас, НВК №42)
«Як старий дуб ліс врятував».

У віковій категорії учні 5-9 класів:

1 місце – Ращенко Поліна (8-А клас, КУ ЗОШ І-ІІІ ст. № 15 ім. Д. Турбіна)
«Шукаймо Вольта у собі»;

2 місце – Теницька Софія (5-Б клас, КУ ССШ І-ІІІ ст. № 10ім. О.Бутка)
«Добрі друзі поруч»;

3 місце – Бібік Владислав (8 клас, КЗ СОР «Ліцей – інтернат спортивного профілю «Барса»)
«Чарівне сяйво».

Вітаємо переможців та запрошуємо усіх учнів сумських шкіл слідкувати за новинами проєкту «Підвищення енергоефективності в освітніх закладах м. Суми» в соціальних мережах, адже команда проєкту готує для учнів ще багато цікавих конкурсів, акцій та інших заходів: 

https://www.facebook.com/EU4Sumy/
https://www.instagram.com/eu_sumy_energy_project/

Нагадаємо, грантовий проєкт Європейського Союзу «Підвищення енергоефективності в освітніх закладах м. Суми» впроваджується управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради за координації департаменту фінансів, економіки та інвестицій спільно і має на меті скорочення споживання енергоресурсів трьома сумськими школами №7, №9 та №20 шляхом термомодернізації будівель даних навчальних закладів для забезпечення скорочення викидів СО2, а також для підвищення рівня комфорту під час перебування учнів і персоналу в приміщеннях  цих шкіл.