English version
Німецько-Українська онлайн-конференції «Відновлювані джерела енергії у комунальній сфері України»

Німецько-Українська промислово-торговельна Палата  – за дорученням Федерального Міністерства економіки та енергетики Німеччини  і у співпраці з компанією energiewaechter GmbH -  проводить у рамках експортної ініціативи „Енергоефективність та відновлювана енергетика в Україні“ інформаційну конференцію «Відновлювані джерела енергії у комунальній сфері України»

Конференція відбудеться у вівторок, 15 червня 2021 року, у режимі онлайн, через систему конференц-зв’язку Zoom одночасно в Німеччині і в Україні. Мета конференції – привернути увагу українських громад, комунальних підприємств, енергетичних компаній до використання відновлювальних джерел енергії в комунальній сфері та залучити їх до співпраці з німецькими компаніями, які мають відповідний досвід з  вирішення таких проблем та реалізації успішних проектів у цій галузі.

Запрошуємо Вас взяти участь у заході. Участь для українських підприємств - безкоштовна.

Програму, список німецьких учасників та заявку на участь у конференції Ви знайдете нижче.

Після офіційної частини та презентацій німецьких компаній у Вас буде можливість провести переговори  з німецькими учасниками за попередньою домовленістю. Просимо вказати у Вашій заявці, чи бажаєте Ви взяти участь у індивідуальних переговорах і якщо так, то яка саме фірма Вас зацікавила?  

Звертаємо Вашу увагу на дотримання термінів подачі заявок.

Детальніше >>