English version
Конкурс з передової практики, організований в рамках Конгресу транскордонного співробітництва Люблін 2020

 

Змагання з передової практики, організовані в рамках Конгресу транскордонного співробітництва в Любліні 2020 р. Конкурс має на меті просувати кращі рішення, реалізовані в Європі та країнах Східного партнерства, що може стати натхненням для інших. Цьогорічне видання Конкурсу адресоване тим, хто може похвалитися передовою практикою в галузі рішень, що реалізуються для вирішення викликів під час пандемії COVID-19.

Ми приймаємо заявки в 5 конкурсних категоріях:

  • САМОУПРАВЛІННЯ : рішення, спрямовані на полегшення доступу мешканців до публічних послуг;
  • КУЛЬТУРА та ТУРИЗМ: рішення, спрямовані на продовження поточної діяльності та надання клієнтам послуг та продуктів з урахуванням потреб та умов, що виникають внаслідок стану пандемії. У категорію також входять рішення щодо підтримки сектору туризму та культури іншими суб'єктами;
  • ОСВІТА: рішення у сфері формальної та неформальної освіти, що надаються після закриття закладів;
  • СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА: рішення у сфері соціальної допомоги та підтримки охорони здоров’я під час кризи, спричиненої пандемією COVID-19;
  • ПІДПРИЄМСТВО: рішення, що впроваджуються як підприємцями, так і для підприємців, чия галузь потрапила під час кризи, викликаної пандемією, і вимагає негайних дій, що дозволяють їм вижити, а також рішення, спрямовані на зміну стратегічних профілів компаній, які в умовах пандемії змушені були будувати моделі майбутнього .

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у Конкурсі.

Заявки на конкурс приймаються до 21 вересня 2020 року.
Заповнену форму конкурсу слід надіслати на електронну адресу: kontakt.kongres@lublin.eu Надсилання форми конкурсу - це прийняття Правил конкурсу та згода на обробку персональних даних відповідно до положень Закону України 10 травня 2018 року про захист персональних даних (Журнал законів 2019 року, ст. 1781).

Оголошення про виграшні стажування відбудеться 9 жовтня 2020 року під час Конгресу транскордонного співробітництва.

Нагорода у конкурсі - це нагорода за добру практику Конгресу транскордонного співробітництва Люблін 2020 та кіноматеріал, що пропагує переможну практику у кожній із конкурсних категорій.

Відео, що рекламують переможні практики, будуть розміщені на веб-сайтах та соціальних мережах Конгресу та міста Любліна.

Усі проекти, незалежно від їх результатів, можуть бути представлені на веб-сайті Конгресу транскордонного співробітництва та Люблінської мерії.

 

Контакт:
Офіс Уляни Біли - Центр міжнародного співробітництва м. Люблін мерія
вул. Бернардинська 3, 20-109 Люблін
телефон: +48 81 466 66 32
e-mail: uliana.bila@lublin.eu

ЗАВАНТАЖИТИ