English version
Грант від «Meet up! Німецько-українські зустрічі молоді» (Дедлайн-15 лютого 2019 року)


Метою програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» є інтенсифікувати відносини з Україною, надати підтримку молодим людям з Німеччини та України, з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами. Крім того, програма підтримує тристоронні зустрічі з молодими людьми з Росії.

В контексті зустрічей має бути надана можливість спільно опрацювати проект в сфері історично-політичної чи правозахисної освіти, німецько-українських відносин, ненасильницького вирішення конфліктів,  або інших подібних актуальних тем. Також можуть бути підтримані і обміни з мистецькою, або медіальною складовою, як, наприклад, театральні проекти, фільми, виставки, або інтернет-портали.

Які витрати можуть бути профінансованими?
В рамках проекту можуть бути підтримані витрати на персонал, проїзд, проживання та харчування, а також підготовка та презентація результатів. Обсяг асигнування залежить від кількості учасників з Німеччини та України (можливо, і з Росії) та від запланованих заходів. Зустрічі повинні відбуватися в Німеччині та/або в Україні. Власний внесок та внесок третьої сторони є бажаними, але не є умовою для асигнування.

Контакти

Евелін Шеер

  • координатор проектiв Meet up! Німецько-українські зустрічі молоді
  • scheer(at)stiftung-evz.de
  • 49 (0)30 25 92 97-65