English version
Оголошена реєстрація на міжнародну навчальну програму для молодих креативних підприємців Creative Enterprise.

Спільно з британською агенцією з інновацій Nesta представляємо міжнародну навчальну програму для молодих креативних підприємців — Creative Enterprise. Географія програми охоплює понад 15 країн світу. 

ДЛЯ КОГО?

  • Креативні підприємці, які працюють у таких секторах: видавництво, дизайн, мода, ремесла, архітектура, візуальне мистецтво, музика, перформативне мистецтво, кіно, радіо/ТБ, фотографія, відеоігри, цифрові медіа, фестивальний менеджмент, креативні простори, ІТ рішення для культурних/креативних ініціатив, тощо.
  • Програма Сreative Enterprise розрахована на підприємців-початківців із досвідом у бізнесі не більше 2 років. Також учасниками можуть стати майбутні підприємці, які мають сформовану ідею власної креативної справи.

За чотири дні навчання ви отримаєте знання, що допоможуть розвинути вашу ідею чи стартап у сталий креативний бізнес.

Тренінги проводять українські фасилітатори, акредитовані Nesta. Учасники обираються за допомогою відкритого конкурсу. Тренінг розрахований на 25 осіб.

В Україні програма стартувала у 2015 році. Станом на січень 2019 року ми провели 24 тренінги у 9 містах України, на яких навчались 505 учасників.

Creative Enterprise Ukraine проводиться у різних містах України у партнерстві з креативними хабами. Програмний партнер — консалтингова компанія PwC .

Більш детально з вказаною інформацією можна ознайомитися на сайті організатора.