English version
Всеукраїнський проект «Твоя країна» - Візит у Івано-Франкіськ

Проект «Твоя Країна» — це можливість провести три дні в новому місті поклавшись на команду організаторів, які докладуть максимум зусиль, щоб зробити цей час максимально крутим та неординарним для тебе. З новими людьми, новими емоціями, новою програмою.

Цієї весни 22-24 березня Івано-Франківська ФРІ готує для тебе три тематичні дні, під час яких ти забудеш про улюблені серіалі та соц.мережі.

Не хвилюйся, твій гаманець, банківський рахунок і кишені в повній безпеці. Все доволі просто. Коктейль який ми пропонуємо складається з одного міста, трьох тематичних днів, секретних подій та шалених людей.

Якщо ти досі не вшарив тему, то проект «Твоя країна» в Івано-Франківську пропонує тобі провести три дні у нашому місті і довіритись команді організаторів, які підготували для тебе дещо особливе.

Твої органи чуття більш-менш працюють. Ти можеш дихати, бачити, відчувати, навіть коли не надто хочеш цього робити. Твій мозок не просто сукупність тканин, а тіло — не банка від оливок.

Тоді чому ти досі чекаєш?

Чому втикаєш в екран, замість того, щоб підняти свої чудові сідниці і дати їм те, чого вони хочуть? ПРИГОД!

Якщо ти хочеш провести три дні з неймовірними людьми у новому місті просто тицьни на посилання та залиш свою заявку, і якщо пощастить, ти потрапиш в команду. 
Івано-Франківськ робить тобі виклик.⚡️

p.s. буде круто

То що, зіграємо?

Посилання на подію у ФБ: https://www.facebook.com/events/920518351488448
Анкета тут: http://bit.ly/tvoja_krajina_anketa