English version
Розпочались тендерні процедури за проєктом «Підвищення енергоефективності в дошкільних навчальних закладах міста Суми»

З метою подальшої реалізації проєкту «Підвищення енергоефективності в дошкільних навчальних закладах міста Суми», що впроваджується у рамках Програми розвитку муніципальної інфраструктури України 16 та 19  квітня в офіційному віснику Європейського Союзу розміщено публікації – запрошення до участі в тендері на закупівлю робіт капітального  ремонту дитячих садків у м. Суми та консультаційних послуг з нагляду  за капітальним ремонтом дитячих садків у м.Суми.

Закупівлі відбуватимуться за процедурою міжнародних конкурсних торгів та відповідно до правил, визначених Посібником з закупівель для проектів, що фінансуються ЄІБ.

Також відповідні повідомлення про проведення вказаних закупівель розміщені на сайті  ДП «Прозорро» у рубриці «Закупівлі міжнародних донорів та публічні закупівлі інших країн» розділу «Новини».

Нагадаємо, що проєкт «Підвищення енергоефективності в дошкільних навчальних закладах міста Суми» реалізується спільно з Міністерством розвитку громад та території України за рахунок 5,2 млн. кредитних коштів Європейського інвестиційного банку терміном на 22 роки з пільговим періодом до 5-ти років та спіфінансування з бюджету Сумської міської територіальної громади.

 Мета проєкту – скорочення використання енергоресурсів та покращення умов перебування дітей та персоналу обраних до проєкту дитячих садочків шляхом впровадження енергоефективних заходів.