English version
Привітання з 30-річчям Незалежності України від іноземних партнерів

На адресу Департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради надійшли вітальні листи від Президента міста Люблін – пана Кшиштофа Жука та Голови ради Мажейкяйського району – пана Відмантаса Мацевичюса.

 

Шановний Пан Голова,

Від свого імені та від усіх мешканців міста Любліна вітаю Вас з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. Дякую Вам за партнерський обмін між нашими містами, спільні зустрічі та проекти.

Минулого року ми святкували 30-річчя місцевого самоврядування в Польщі – найважливішу реформу того часу. Сьогодні, ми радіємо Вашим успіхам у реформуванні своєї країни та місцевих громад. Ми захоплюємося Вашою готовністю і жертовністю захищати Батьківщину та вшановуємо пам'ять тих, хто загинув за незалежність на Майдані і Сході України.

Ми з оптимізмом дивимось на нашу співпрацю органів місцевого самоврядування, яка постійно розвивається у нових проектах, громадських зв’язках неурядових організацій, освітніх закладів, діячів культури та мистецтва, приватних підприємців. Ми знаємо, що це справжня основа доброго сусідства.

У День Незалежності України бажаємо Вам багато друзів і союзників, бо для Європи і світу присутність України в європейських и атлантичних структурах зміцнить мир у цілому світі!

Сьогодні, з нагоди 30 -ї річниці незалежності України, ми вітаємо вас та бажаємо успіхів та процвітання.

Наші міста -партнери пов'язані щирою дружбою та співпрацею.

Глобальна пандемія коригує наші плани, заважає нам зустрічатися, брати участь у міських фестивалях та інших заходах, але ми знаходимо нові способи - віртуальні способи - підтримувати дружнє спілкування.

Ми сподіваємося, що наші сердечні стосунки і співпраця будуть продовжуватися і зміцнюватися, а також настане час, коли ми зможемо знову зустрітися і відвідати один одного.

Проведіть чудовий день з цієї важливої нагоди для вашого народу!