English version
Посольство Німеччини в Україні оголошує конкурс проектів спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і вразливих верств населення (Дедлайн - 22 лютого 2019 року)

В 2019 році Посольство Німеччини в Україні оголошує конкурс проектів спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і вразливих верств населення та на забезпечення довгострокового ефекту від проекту. Посольство має намір підтримувати різні проекти шляхом надання часткового фінансування. Заявки на отримання коштів можуть бути подані до 22.02.2019 року.

Максимальна сума грантового сприяння, що надається Посольством, становить 8 000 євро.

Мікропроекти – це заходи/проекти з коротким терміном реалізації (проект повинен бути реалізований до 15.10.2019 року). Розглядаються і обробляються лише повністю заповнені, зрозумілі та переконливі заявки з планом фінансування.

Організації/установи/спілки/неурядові організації (але не підприємства і не ОСББ – об′єднання співвласників багатоквартирних будинків), які не спроможні самостійно профінансувати свій проект.

Для участі у конкурсі необхідно використовувати лише наданий Посольством формуляр заявки (завантажити за посиланням: https://kiew.diplo.de/ua-uk/aktuelles/-/2176910?fbclid=IwAR0-bupTDYHg9sYXVX0gbysQKteevJmYUbaPLi-Yh_G_OUiDFXmXWNFqZzo), який має бути заповнений повністю.

Необхідно повністю заповнити формуляр зручною для вас мовою, при цьому долучений короткий опис проекту необхідно скласти лише німецькою чи англійською мовою (макс. 500 знаків), після чого формуляр має бути підписаний двома відповідальними особами організації-заявника.

Умови надання фінансової підтримки проекту Посольством шляхом надання часткового фінансування, за умови, що заявник не може самостійно реалізувати свій проект. Це означає у будь-якому випадку обов’язкову наявність власного внеску заявника (також і нефінансового, наприклад, у формі виконання робіт власними силами, надання транспортних послуг чи приміщень, технічного нагляду або сервісних послуг). Можливе часткове фінансування третіми сторонами (приватними донорами, громадами, місцевими підприємцями).

Детальні інформацію щодо участі у конкурсі можна знайти за посиланням: https://kiew.diplo.de/blob/2176936/9aafc71b91095967881abe27e5b853f9/kleinskprojekte-merkblatt-data.pdf.