English version
Міжнародний фотоконкурс "Моє місто"

Департамент культури, спорту, освіти та молоді міського муніципалітету міста Кутаїсі, Грузія оголосив фотоконкурс "Іло", який названий на честь кутаїського фотографа та колориста Іло Хахіашвілі. Конкурс проводиться з 2007 року, а з 2018 року він став міжнародним.

Цьогоріч конкурс має назву "Моє місто". Учасники конкурсу повинні відображати своє рідне місто у своїх композиціях, його індивідуальність та характер. Необхідно подати цифрові файли (у форматі jpg; розмір файлу, що надсилається - 20*30 см, 300 dpi). Авторські права на надіслані фотографії повинні належати особі, на ім'я якої було подано твір для участі у конкурсі, конкурсна фотографія повинна бути зроблена не пізніше, ніж за 1 рік до початку конкурсу.

У розділі "Моє місто" - буде обрано трьох переможців, яким буде вручено міні-скульптури із зображенням відповідного призового місця "Іло". Їх запросять на день міста, яке відбудеться 2 травня 2021 року, де вони  відвідають церемонії та ознайомляться з визначними пам'ятками Кутаїсі. Усі витрати, пов'язані з проживанням та харчуванням переможців, за рахунок приймаючої сторони.

Конкурсні роботи приймаються з 27 листопада по 12 грудня 2020 року. Результати будуть оголошені 17 грудня 2020 року.

Сумська міська рада запрошує сумських фотографів взяти участь у конкурсі і надсилати свої фотографії на електрону адресу cesykutaisi@gmail.com